Den som gräver en grop till andra…

Jag skulle skoja lite med min gäst idag. Jag skvätte helt enkelt vatten på henne med vattenslangen, medan hon vattnade blommorna. Men det skulle jag visst inte ha gjort… Så snarstucken var hon att hon knuffade i hela mig i poolen.

ofrivilligt bad

Sedan kom jag inte ens upp… tur att min pappa var här, så han kunde komma och ”fiska upp mig”!

Premiärdoppet i poolen blev något plaskigare än jag hade tänkt mig…! Dessutom skrattade barnen som de knappast tidigare gjort…

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Den som gräver en grop till andra…

  1. Hämnden är ljuv som det så vacker heter. Nejdå jag är inte snarstucken jag såg bara min chans att få se dig plaska där som en valross. Men jag trodde aldrig det skulle va så lätt att knuffa i dig!

    Himla synd att varken digital eller videokameror var framme i det ögonblicket för det bar en oförglömlig syn när du låg där och sprattlade och inte tog dig upp 😉

  2. Pingback: Alter Ego Resonerar - » Bloggareträff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] dagen skvätte hon vatten på mig med trädgårdsslagen, hämnden är ljuv så jag knuffade i henne med kläderna på i […]