Före- och efterbilder.

Jag har bott i samma radhus de senaste sju åren och innan dess bodde jag i samma område, fast i en vanlig lägenhet. Jag har dock börjat tröttna lite på radhus-grejen, men bor än så länge kvar.

Jag är ingen ”påta-i-rabatten-människa”, men varje år har jag i alla fall slängt i lite blommor i blomlådan på framsidan och gjort i ordning lite i rabatten på baksidan, vilket inteinneburit så mycket mer än att rensa bort lite ogräs och slängt i några blommor i den runda rabatten med stenar runt, som jag fixade första sommaren jag flyttade in här.

Men inte i år. Jag har försökt ignorera allt vad bak- och framsidan heter varje gång jag kommer hem eller ska gå ut.

… men så dök Alter Ego upp…

Här kommer mina före och efterbilder: (klicka för större bilder)

Trädgården innangardenbefore2.jpg


Men nu kommer de fina efterbilderna:

gardenafter.jpg

frontflowers.jpg

Halvfylld pool:

pool.jpg

…så nu har jag chans att svalka mig likt en valross i sommar, om vädret skulle bli väldigt hett… ! 😉

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Före- och efterbilder.

 1. Wow!
  Jag har ju sett hur det SÃ…G ut förra sommaren, vad glada dina grannar ska bli.Dom brukar vara kinkiga i radhusområden.
  Och vad glada hela familjen ska vara, mest Mabbegubben förstås.
  Snyggt jobbat Alma, menar Alter Ego.
  🙂

 2. Pingback: Alter Ego Resonerar - » Bloggareträff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] regn som varit i sommar var jag tvungen att vara ute, när solen tittade fram så det blev att fixa Tonårsmorsas rabatt. Sen fick jag för mig att vi skulle bada, förra året var polen lite mindre, så vi vuxna badade […]