Shopparnas Champion.

Att många kvinnor är barnsligt förtjusta i shopping, är knappast någon hemlighet. Jag är väl inte sämre där, problemet är snarare ekonomiskt. Jag har träffat många kvinnor i mitt liv som skulle kunna kallas för något av experter när det gäller shopping. Min mamma är en av dessa kvinnor. Hon vet verkligen hur man shoppar på ett snabbt och effektivt sätt och får med sig hem det hon skulle handla… om man har tur… för ibland tror jag vi fått med oss allt annat i affärer, UTOM just det vi skulle åka och handla.

Men nu har jag träffat min mammas överman (fast det också är en kvinna). Någon som knäcker med hästlängder. Härmed utser jag Alter Ego till en champion-shopper!!

Vi skulle iväg igår och handla lite toapapper, lite potatis och lite annat smått och gott. I stället fick vi avbryta shoppingen mitt i, för att Alter Ego shoppat bilen full, så vi fick åka hem och lasta ur den, för att kunna ta en vända till. Ja, det är helt sant! Hon shoppade som att hon shoppade på accord och hade det varit på accord så hade hon blivit snuskigt rik i går. Nu var det ju inte på accord, så i stället för rik, så lär det ha blivit ett stort hål i plånboken…

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Shopparnas Champion.

  1. Pingback: Som ett helt nytt hem… | Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Nu trodde ni kanske att Alter Ego shoppade bilen full gånger två för att hon skulle få hyra en lastbil för att ta sig hem till Norrköping igen… Men nehej… så roligt fick hon det inte. Hon shoppade nämligen inte ens till sig själv, utan till oss… I saker shoppade hon följande: (jag sa ju att hon är en Champion Shopper!!) […]