Bloggträff i polen

Alla i huset sover det är bara *hon som bestämmer* som är vaken, så då passar jag på att smyga in i denna blogg och skriver ett gästboksinlägg.

Det kan inte vara lätt för barnen att helt plötsligt få en elak extramorsa som tjatar tio gånger värre än sin egen mamma.
Men mitt i allt så har vi det riktigt roligt emellanåt. Igår sisådär mitt på dagen så invigde vi poolen jag köpte. Helt okej i storlek så det får gärna vara vackert väder även till veckan när Fatou jobba så kan jag ligga och gotta mig i den alldeles själv.

Här kommer ett litet smakprov från första doppet, men säkerligen inte det sista.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Bloggträff i polen

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Vår bloggvän begravs på måndag

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Poolen som Helene köpte till mig och barnen förrförra sommaren: […]