Alter Ego formaterar om mitt liv.

Igår när jag var på jobbet, snackade jag med en av döttrarna i telefonen:
Jag: Hej, får jag prata med Alter Ego?!

Dottern: Eeeh, alltså, det går inte… För det har hänt lite grejer här… Alltså, Alter Ego skulle bara tömma datorn och formatera om den, men först skulle hon spara allt, men det blev nå ´t fel… så allt är borta. Så nu måste hon ringa supporten, så vi måste lägga på nu…

Jag: Ja, jag vill ändå inte höra mer… (Ser för mitt inre, hur hela mitt liv plötsligt har gått upp i rök!)

Jag, till mina kollegor: Jag tror fan inte det är sant. Min gäst har nu formaterat om trädgården i helgen, köket har hon också formaterat om, nu skulle hon formatera om datorn, men lyckades inte spara allt…

Kollegorna: Men ring och stoppa henne, så det kanske går att återställa något…

Jag: (Uppgivet) Hmmm… ni känner inte Alter Ego… henne ”stoppar” man liksom inte hur lätt som helst…

Deppar resten av dagen.

Kommer hem:

Isatou: Mamma, Alter Ego har pajjat hela datorn, det går inte att göra något alls nu.

Kommer in och ser min älskling ligga med ”magen” uppe i luften och helt öppnad är min älskling också. Ligger där i stora dammtussar…

Jag: Jaha, Alter Ego, jag hörde att hela min dator är paj.

Alter Ego: Haha… Nejdå, ungarna bara drev med dig. Jag har precis räddat din älskling, som var helt full av damm. Hon hade kunnat överleva en timme till eller kanske en vecka… men inte längre. Men nu har jag räddat henne, så nu bör hon kunna funka igen. Jo, jag har formaterat om den, men allt du hade är sparat i min externa hårddisk.

*Puuuh* Hela världens bekymmer ramlar plötsligt ner från mina axlar. Det känns faktiskt som jag fått livet tillbaka. Och nu kan jag blogga som aldrig förr!! 😀

Uppdatering av Alter Ego:

Bildbevisen syns bättre om man klickar på dem damm i Tonårsmorsas dator de lösa dammet som jag plockade ut, jämför med Fatous sko så förstår man varför datorn lät som den gjorde. dammrester

Mer förskräckliga bilder av datormisshandel.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Alter Ego formaterar om mitt liv.

 1. Hej
  Hade jag varit i ditt ställe hade jag INTE stannat påjobbet utan åkt hem fortare än blixten… Hade säkerligen reagerat på fel sätt oxå och blivit skogstokig.
  Tur att du kunde behålla lugnet 🙂
  Superbra med kunniga datorpersoner MEN misstag kan ju faktiskt göras *S*
  Ni verkar för övrigt ha det jättebra ihop, det är jättekul och träffas IRL, vi är ett gäng oxå som brukar försöka träffas så fort vi passerar på vägarna.

  Ha de gött tillsammans

 2. Inte bara det, nu kan man gå in här utan att MIN dator hänger sig!
  Snyggt jobbat!

  ps, ska säga till Rosa, hon går inte in för att det strulade….

  🙂

 3. Pingback: Tonårsmorsa » När telefonen ringer…

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Den där jävla cancern. IGEN.

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Brevet till min bloggsyster Helene

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Som pånyttfödd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] är det. Vi började som bloggvänner några år tillbaka. Hon kom på besök. Vi blev nära. Som två systrar. Våra barn blev nära. Hennes barn, nära oss och mina barn nära henne och hennes barn… Vi […]

 2. […] Jag har skrivit tidigare om min väninna och tillika bloggvän Alter Ego. Vi har varit bloggvänner sedan jag började blogga för tre och ett halvt år sedan och så småningom blev vi även vänner IRL. Vi har åkt på besök till varandra och vi har framför allt hållit kontakt via telefon flera gånger i veckan de senaste åren. det är förövrigt hon som har skapat hela min bloggsida och domän och är min tekniska support. […]

 3. […] sommaren hade vi också toppenroligt! Du formaterade i stort om mitt liv på en vecka. Du gjorde om i mitt ena duschrum, köpte en pool till baksidan, tapetserade om ena köksväggen. […]

 4. […] att lyfta, varje gång jag startade den. Då ska vi inte tala om allt skit som datorn innehöll. Ni som läst min blogg länge, minns kanske att Alter Ego brukade rengöra min dator. Hon brukade i …, det slapp jag dock med […]