Den där Zlatan…

Det där med fotboll har jag aldrig förstått mig på. Men jag fattar att man lyckas sätta ett och annat mål om man får miljontals kronor för det… Det är NÄSTAN så jag tror att jag själv skulle lyckas med det, med så många miljoner…! (O.K. bara nästan!!)

Andra bloggar om: , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Den där Zlatan…

 1. Hörru du om den där utmaningen … var…när …hur????

  Ska jag komma hem till dej oxså?

  Har ju varit på Ingel`s bröllop så varför inte. Syrran har ju skaffat sej en kille i Östhammar så jag kommer väl att vara någon gång i din trakt oxså sen….
  Ha de bra!

 2. Det är mycket pengar, men om klubbarna är så dumma att dom betalar dessa fantasi löner, så får dom ju skylla sig själva. Det tråkiga är att det sedan drabbar oss vanliga dödliga som vill se en match, biljettpriserna blir ju bara högre o högre!
  Kram
  Vicke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.