Middag vid ån.

I går kväll skulle jag bjuda Alter Ego på middag ute och eftersom Isatou hade varit så duktig och städat och hjälpt Alter Ego hela dagen så fick hon följa med.

Vädret var plötsligt helt perfekt, solen sken och det var riktigt varmt i luften, så jag valde rätt dag.

Tonårsmorsa och Alter Ego Två skrattglada tanter ute på vift

Maten var helt underbar.

Förrätt Toast skagen Toast Skagen Alter Ego och jag åt grillspett grillspett

medan Isatou valde barnportion oxfile, de tyckte nog hon var ett stort barn med tanke på portionen 🙂 oxfile till efterrätt tog jag en glassbåt glassbåt

medan Alter Ego provade någon grekisk efterrätt som var himla god grekisk efterätt

Mätta och belåtna har vi lagt ännu en trevlig dag bakom oss i vår bloggvänsträff

 

Tonårsmorsa med dotter

Alter Ego 25 juli

( bilderna klickbara för större format )

P.S. Ja, Alter Ego gör verkligen ALLT här hemma. Litet som stort. Detta inlägg finner jag nämligen färdigskrivet kl. 06.08 på morgonen, innan jag ska till jobbet…! Haha… Jag behöver inte ens skriva mina egna blogginlägg själv längre, bara klicka på publicera! Vill tillägga att denna middag var ett litet ”tack för hjälpen” till Alter Ego efter allt hon gjort för oss. // Tonårsmorsa.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Middag vid ån.

  1. Men Fatou, vitsen var att du skulle skriva själv, jag la bara upp bilderna eftersom du ännu inte lärt dig hur man minskar dem för att vara ’webvänliga’ även för dem som inte sitter med höghastighetsuppkoppling.

    För den delen så fick jag jättefina ljusstakar av dig igår också, så det blir ju som du betalar för det jag hjälpt till med. Jag hade ju tänkt att du skulle ta över hos mig när vi drar iväg dit på lördag, du har ju nästan en vecka på dig att röja hos mig *asg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.