Här under min korkek…

Sista dagen på jobbet innan semestern är slut. Det är väl nu man ska vara riktigt glad och uppåt och helst av allt gå ut och fira och slå klackarna i taket?!!

Själv är jag nu i det stadiet att jag inte ens skulle orka sätta på mig ett par klackar. Jag vill sooova. Men, nehej, det går ju inte. Vi ska ju åka till Norrköping i morgon bitti och hälsa på Alter Ego som förgyllt min vardag den sista en och en halva veckan.

Så egentligen borde jag tvätta det sista, städa undan det sista, packa väskor, betala räkningar, förbereda en massa saker inför vår resa…

Men jag trivs bättre hääär, att sitta under min korkek framför min dataskärm och dofta på blommorna skriva bloggar…

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Här under min korkek…

 1. Vi tycker bra mycket bättre om att ha dig framför datorn än under en korkek!
  Keep it up!

  Glöm inte att uppdatera oss ifrån Norrkööööping!

  Ps. Smyg-glutta lite i Alter Egos dator, vem vet, du kanske finner dammråttor där med! Skrattar först som skrattar sist!

  Pss. Vilka rivjärn ni var när ni gick ut och åt, önskar jag hade varit med er….Ni påminde lite om Thelma & Lousie i något yngre upplagor och kanske inte riktigt? lika vilda!

  Kramar KalmarLinda

 2. Vb: *S* Vi får se vem som matar vem med vad. Livrädd att Alter Ego ska mata djuren med mig…! Haha…

  Linda Bunn: Misstänker att det tyvärr inte finns några dammråttor i Alter Ego ´s dator. Misstänker att hon hanterar sin dator med silkesvantar.

  När jag läste högt för Alter Ego din kommentar och läste om Thelma and Louise, så undrade hon om du var med på restaurangen och hörde vilket rivjärn hon var mot servitören. 😀

 3. Snart mycket snart, lär nog Tonårsmorsa sitta och blogga. Det tog längre tid än beräknat innan vi hamnade i Norrköping. Nu har gästerna fått i sig entrecote och potatiskrocketter, så de är tysta ett tag. Tjejerna fått håret fixat och madam själv hör jag är på uppgång från badkaret .. Jag gissar att nästa anhalt blir datorn för henne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.