Njuta av sommaren och semestern.

Igår var det inga extrema överraskningar som väntade mig när jag kom hem från jobbet. Jag misstänker att Alter Ego börjar bli rätt så utkörd av den tid hon varit på besök hos mig.

Mina kollegor på jobbet tror att hon antingen är super-religiös, eller försöker ”ta över” mitt liv. Typ att en dag när jag kommer hem så kommer hon be mig skriva över lägenheten och barnen på henne… ! 😀

Hon har verkligen gjort massor för mig och barnen och vi är så tacksamma.

Men det som väntade igår när jag kom hem från jobbet var i stället en massa njutning. Det roliga är att jag sa till min ena kollega några timmar innan jag slutade jobbet att jag önskade jag låg hemma och njöt i poolen.

När jag sedan kom hem hade Alter Ego fyllt poolen med varmt, 40-gradigt vatten, så jag sjönk bara ner och njöt.

Ibland är det lilla det allra bästa!!

Idag är min sista arbetsdag innan semestern och i morgon åker vi med Alter Ego till Norrköping. Mabou kommer hem från sin pappa idag. Det ska bli skönt att komma bort några dagar och jag hoppas vi hinner en färd till Kolmården också!

Sommaren är ju till för att njutas av.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.