Ont i hjärtat?

Jai fick ont i hjärtat idag. Jag ringde till sjukvårdsupplysningen. De bad oss komma in. Alter Ego fick vara ”ambulansförare” och köra oss till akuten, precis när alla hennes barn kommit hem och vi skulle äta god middag tillsammans. Vi åkte upp till akuten. Jag tippade Jai på om hon inte kunde ha ont i hjärtat, för att hon rest ifrån pojkvännen, men hon svarade tveksamt att hon inte trodde det. Väl uppe på akuten, fick vi läkarhjälp snabbt och efter diverse prover kunde de konstatera att hon fått en slags slitning i muskelfästet i revbenen, men de upplyste om att det ofta förväxlas med just hjärtproblem.

Det är sällan vi blir riktigt sjuka i vår familj, även i detta fall var det alltså inte allvarligt, även om det var skönt att få det bekräftat av en läkare. Jag retas lite med henne nu, men samtidigt, med tanke på när jag själv trodde jag fått en blodpropp (klickbar länk), så vill jag inte gärna kasta sten i glashus.

Nåja, slutet gott, allting gott.

På vägen hem körde Alter Ego fel igen. Detta var alltså tredje gången vi skulle åka hem till Alter Ego sedan vi kom till Norrköping och det är andra gången hon kör fel i sin egen hemstad. Det måste väl vara någon form av rekord i alla fall?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Ont i hjärtat?

  1. Pingback: Fatou ´s resa till Norrköping. (Med familj)

  2. Pingback: Fatou´s resa till Norrköping. (Med familj)

  3. Pingback: Alter Ego Resonerar - » Vägen till utbrändhet gick via försäkringskassan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] var vi ute och shoppade och sedan fick ju Jai sitt omskivna “hjärtbesvär”, så det var bara att åka till […]

  2. […] var vi ute och shoppade och sedan fick ju Jai sitt omskivna “hjärtbesvär”, så det var bara att åka till […]

  3. […] i någon form. Man lär sig att skratta åt och skämta bort sina egna brister som att t.ex att inte hitta hem eller glömma bort vart man ska eller tänkte göra, man lär sig att fly till den trygghet man […]