Back in buissness.

Nu är jag tillbaka hemma. Efter att ha varit både i Norrköping och gjort ett besök hos min mamma är jag nu åter i hemmets lugna, eller kanske snarare livliga vrå.

Borta bra, men hemma bäst! Det är alltid skönt att komma hem och få luta sig tillbaka och bara njuta av ensamheten. Inte för att man är särskilt ensam här hemma, men ändå…!

Jag är pigg, utvilad. Har ännu några dagar kvar av semestern och njuter i fulla drag. Det finns liksom inget att bråka om. Bara njuta. Inte blir det sämre av att Alter Ego gjorde en home makeover innan vi reste, för det känns fantastiskt att komma hem till det nu!!

I ´m back in buissness!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Back in buissness.

 1. Bloggbusiness…hahaaa!Nästan så man skäms att säga det.
  Skönt att du haft det bra, men hur ska du klara dig utan Alters omvårdnad?*vione,voine*
  🙂

 2. Vb: Japp! Back in blogbuissness! 😀 Ja, det är slut på semestern på det viset…! 🙁 Men jag har ju fått lite förnyade krafter i alla fall…! (Till att blogga, alltså! ;-))

 3. Ett läkarintyg För ca 40 år sedan uppsökte jag en läkare från Polen eller Ukraina, psykiater tror jag han var (möjligen neurolog ? Ah, skit samma.), vid namn Antoni(-ovslosky) alias ”dr Frisedel” som varmt rekommenderats av en gammal barndomskamrat – en jurist vid namn Göran falk, som själv framgångsrikt fixat sin frisedel av oraklet. Anledningen var att jag behövde ett intyg till lumpen. Bakgrunden var följande. Efter ca ett halvår i det militära som befälselev hade jag ådragit mig extremt svåra sömnstörningar sannolikt orsakade av en fel/obehandlad lunginfektion och obehandlad körtelfeber. Jag skäms inte för att säga att jag gick rakt in i väggen och blev helt korrekt nedklassad. Efter att dyrt och heligt ha lovat återvända året därpå hemförlovade jag mig själv efter grundutbildningen, trots att jag fick 6 månaders påbackning av fullständigt meningslös sysselsättning. Under mellantiden förvärrades dock sömnproblemen ytterligare varför jag gjorde bedömningen att det under rådande omständigheter var helt ogörligt att återgå till militärlivet. I akt och mening uppsökte jag nu alltså denne enligt utsago kvalificerade intygsskrivare med några tusen (?) utlåtanden till militärmakten i bakfickan. Vid en första anblick föreföll ”Dr Frisedel” vara en helt normal människa i sina bästa år (ca 90). Men allteftersom tiden led falnade dock det första intrycket betänkligt. Hans frågeställningar var så extremt gaggigt larviga och naivt försåtliga att jag helt enkelt inte kunde låta bli att driva med karln (?) vilket varje normal människa också hade gjort i mitt ställe – inbillar jag mig. Oförlåtligt av mig men jag kunde helt enkelt inte låta bli. De vetenskapliga analysmetoder han använde måste ha tangerat undre gränsen på högskolans ettbetygsnivå. Det blev tramsigare och larvigare ju längre vi höll på. Ett tag misstänkte jag starkt att han var nytillträdd professor vid Statens Institut för Rasbiologi i Uppsala; Specialitet: Massterilisering av svensk inavel, alltså 37 % av Sveriges befolkning (99,5 % vad gäller befolkningen norr om Dalälven och Småland 100%!!) enl professorerna i neurologi Lundborg och Dahlberg, (Institutet är numera nerlagt av någon diffus anledning). Dr Antonislavski misstrodde mig mer och mer och var ytterst irriterad. Innan det hela fullständigt havererade beslutade jag mig snabbt be honom skicka ett intyg till det militära vilket han beredvilligt lovade göra. Hans läppar var märkligt förvridna och ögonen bara smala strimmor när vi skildes åt. Någon tid senare fick jag min åtrådda och välförtjänta frisedel som jag omedelbart arkiverade – utan att närmare ha penetrerat innehållet – i papperskorgen. När jag långt senare fick klart för mig vad denne ”seriöse vetenskapsman”, totat ihop blev jag först gruvligt förbannad. Hade han inte sedan många år legat 2 meter under jordytan med ett förnöjt leende på läpparna på den ”Norra Ukrainska kyrkogården” – vad han nu har där att göra – hade jag sökt upp svinet och resolut sparkat upp något lämpligt i röven på honom (en dynamitstav med kort stubin t ex). Sedan kunde jag inte låta bli att skratta. Denna alltigenom ”hyggliga och välmenande” medicinman hade i sitt intyg utan ett ord om några sömnsvårigheter kort och gott, bakom min rygg, konstaterat att jag var ”överkänslig” (= bög), ”vek”, ”medelmåtta”, ”indolent”, ”masturbant”, ”aktivitetsförlamad”, ”arvsbög” etc etc, OCH SLUTLIGEN – här kommer det extraordinära – en verklig finess – en supertårta! – ”patienten saknar helt självinsikt”!!! (alltså att patienten inte skall informeras!!!) och att jag av dessa orsaker borde frikallas från vidare tjänstgöring. Ett djävulskt försåtliga uttryck vilket bara ett revanschistiskt svin som vill skydda sitt eget lilla igengrodda mögliga arsel kan skriva – Kan man annat än skratta? Hur fan har karln fått inresevisum i landet? Man släpper tydligen in all ohyra som finns på det här klotet. Saken är den att det är fullständigt egalt huruvida utsagan är relevant eller inte, det verkligt allvarliga är vad detta fega stinkande oga…e kräk plitat ner i sin lilla hämndjournal inte minst med tanke på ”den svenska offentlighetsprincipen” – bakom ryggen på en generöst betalande 20-årig klient enbart i syfte att skada vederbörande för livet. Denna genomruttna skitstövels nidskriverier (+ div annat lögnaktigt skräp) har nu efter ca 40 år grävts upp av någon feg överbetald undersysselsatt cementerad centralbyråkrat, som gått ut med det här dravlet på nätet enbart i syfte att skandalisera mig. Det vågar inte fan besöka svensk sjukvård. Först skriver en läkare som man besöker för sömnstörningar att man är bög, bakom ryggen på en. Vad händer vid nästa besök i svensk sjukvård? Blir man mördad – nersmittad med AID:s t ex? Vad kallas det? – Skrämmande perspektiv öppnar sig för en misshaglig person som kommit på kant med t ex militärmakten!Sensmoral – lita aldrig på en feg revanschist.Emotser med spänning en stämning för förtal!

  Följande personer kommer här att nagelfaras:

  1. ”Grevinnan” – berättelsen om en polsk hora som importerats till Sverige av en rik impotent småländsk bonde. Efter dennes ”lägliga död” gifte sig horan med en svensk greve (1 dag) mot en summa pengar hon ”ärvt” av den rike småländske nörden osv
  2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.