Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Palt i stora lass.

 1. Kaggen paltar bara jag hör det….urkkkk!:)

  Din senaste komm hos mig klicklänkar till din gamla wpblogg.Ska det vara så?
  Rosa får också lång högerställd kommentarsruta berättade hon vid besöket.Just nu skriver jag i dina recent trackbacks och ser inte vad jag skriver…hinta Alter?

  Kram

 2. Ã…ååååh….hundra år sen jag smakade palt med vitsås,mmmm!Du en sak som jag undrat över…När jag kommer in här så lägger sig reklam och almanackan i vägen för din text,undrar om det bara är så för mig,hmmm!Samma sak när jag skriver här alla sidomoduler går i texten!Hur som helst….ha det gott,hoppas solen lyser över Uppsala!
  Redtopp

 3. Pingback: 10 skäl att sakna Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.