Medlem i VBBM!

Det är helt underbart!! Jag har nu blivit inbjuden som medlem i VBBM!! Man får visst välja själv vilken ministerpost man får också. Men jag antar att det är ”först till kvarn” som gäller, så nu behöver jag er hjälp!!

Vilken ministerpost skulle passa mig?

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Medlem i VBBM!

 1. Ã…h här står ”din” kaffekopp helt orörd fortfarande…….
  åkte ni inte genom Eskilstuna på väg hem?
  ****Snyftar högt o länge******
  Agge

 2. Med tanke på videon jag ser i inlägget ovanför, så tycker jag att ministerposten som matmorsa passar till dig 😀

 3. Agge: Nej, jag tror inte det. Eller jag vet inte riktigt! Hur som helst så såg jag inte ditt mail förrän igår när jag kommit hem, eftersom jag nästan bara använder min gmail numera! 🙁 Men det kanske kommer fler gånger…?! Kram!

  Alma: Du skulle må då, va?!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.