Nu ska jag bli meterolog!

Jag har hört att det är ganska lång utbildning på att bli meterolog och förutse vädret. Man ska kunna räkna ut en massa saker och man ska plugga som sjutton.

Jag tycker dock att det stämmer lite väl sällan med verkligheten.

Att det ska bli riktigt varmt och stårlande sol de närmsta dagarna skulle jag också ha kunnat förutspå. Trots att jag inte har någon väderutbildning. Jag VISSTE HELA TIDEN att så snart min semester börjar lida mot sitt slut, så kommer vädret att bli kanon.

Nästa år behöver ni inte söka semester förrän ni hört med mig när jag har semester. Så enkelt är det. Utan väderutbildning.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Nu ska jag bli meterolog!

  1. Om du ska bli meterolog så räkna med att bara få jobb på tv4 eller aftonbladet troligen med dålig lön och utbildning behöver du inte bry dej om. Ska du däremot bli meteorolog så krävs lång utbildning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.