Tonårsmorsa inpå livet

Skvallerbloggen om Tonårsmorsa

Som ni som följer Tonårsmorsas blogg har märkt, så har vi tillbringat ett par veckor tillsammans. Det finns någon som haft semester fast hon jobbat, men jag säger inte vem … Tittar ni på videon så ser ni i alla fall vad hon gillar 😀

Till Fatou … Tack för trevliga och oförglömliga veckor!

//Alter Ego

Andra bloggar om: , , , ,

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Alma. Bokmärk permalänken.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Tonårsmorsa inpå livet

 1. *Asg* Tror jag skrattar ihjäl mig! Har du inte lyckats ta någon bild med mig där jag inte äter? 😀 Skrattar så jag skriiiker!! Helt hysteriskt! Så jäkla roligt!! Nu vet jag vad du kuckilurat med hela dagen!! Blev lite tårögd av bloggtexten, TACK, TACK, TACK, själv!! Kram!

 2. ASGARV!
  Äter du HELA tiden eller? Det skulle också kunna vara en film från mitt liv… Alla fotar när vi har familjemiddag och jag ÄTER. Men ROLIGT var det att titta på dig och de dina!
  Ha det gott! /Katrin

 3. Katrin: *S* NEEEEJ, det är ju inte det jag gör!! Jag looovar, Alter Ego har fotat och filmat varenda måltid vi hade tillsammans i två veckor och det är de måltiderna hon lagt in…! ENDAST!! 😀

 4. Alter Ego: Jag har fått svar på varför du sprang med kamerorna i högsta hugg under våra veckor. Särskilt när vi åååt!! Vänta du bara tills nästa gång vi ses… Då ska jag fota som du aldrig sett någon fota förut…! 😉

 5. Skaffa nått annat att göra, en kvinna i din ålder som leker på internet, pinsamt, lol.
  Tror du har fasnat i tonåren eller bara älskar uppmärksamhet.
  Vad är det du har åstakommit egentligen?

 6. lol: I den här bloggen var det ju nu inte jag som ”lekte”… Du har nog inte hängt med alls…! Kanske är du rent av avundsjuk på hur kul man kan ha vid en blogg i min ålder? Om jag ska berätta för dig vad jag åstadkommit i mitt liv, så är nog däremot inte bloggen rätt forum. Jag mår för bra i mig själv, för att behöva hävda mig för dig, okända läsare…!

  Ett tips: I stället för att surfa runt på nätet och reta dig på andra; GET A LIFE!!

 7. Sen så finns det ju dom som tydligen är så unga och ändå inte har något liv ändå utan måste surfa runt och reta sig på andra.
  Säkerligen väldigt avundsjuk för att denne inte själv lyckas åstadkomma något.
  Att kommentera anonymt är väl i så fall ändå mer pinsamt beteende.

  Nä du Tonårsmorsa nu tar vi och leker litegrann *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.