Tradera-auktion.

Nämen titta! Jag har lagt ut min första Tradera-auktion HÄR!! Inte för att jag vet om jag gjort allt rätt, men beskrivningen och fotot verkar ligga rätt i alla fall. Lite sorgligt känns det allt att lägga ut arvegods, men vart ska man få plats med allt man har?

Nåja, om du är intresserad av en hel servis PIGG från Upsala Ekeby, Gefle, så skynda på att buda! 😉

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Tradera-auktion.

 1. Men snälla du….du tänker väl inte skänka bort en så fin servis från Uppsala Ekeby för 100 pix??? Den ska du ta mycket bättre betaltför.Hade jag inte alldeles nyss uppdaterat mitt egna porslin från -69 typ,så hade jag lagt ett bud omedelbart!Hoppas verkligen att nån daskar dit en nolla till…
  Kram från syd!
  Ps. Videon är hääääärlig att se *L*
  Redtopp

 2. Redtopp: Nej, jag hoppas verkligen att jag får några fler kronor för servisen, för den är ju ganska stor och i bra skick också. Ja, videon var jätterolig, hon är lite galen den där Alter Ego! 😉

 3. damnit… hade jag bott i sverige nu hade
  jag gett dej massa pengar for den serivisen! Den ar stenhard!
  JAg hoppas du far bra bud pa den! Alskar din blogg btw keep it up

  kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.