Jag är en periodare!

Det där med bloggande går väldigt mycket i vågor för mig. Det finns dagar när jag tappar lusten helt att blogga. Sedan finns det dagar när jag bloggar som pliktskyldigast. Det finns dagar när jag gärna vill blogga, men jag hittar liksom inget ämne att blogga om.

Jag tror att alla bloggare får ”bloggtorka” ibland. Första gången det sker, så tror man ofta att man helt tappat lusten att blogga. Men sedan, när man låter bli att blogga ett par dagar, eller bara gör det halvhjärtat, så överfaller blogglusten en med en fantastisk kraft.

Det är det som är bra med bloggande. Det finns inga ”måsten”. Man bloggar när man själv vill. OM man vill.

Så jag är definitivt en blogg-periodare. Just nu har jag så mycket bloggande i huvudet och i hjärtat att tiden inte räcker till. Det finns ju ett liv utanför bloggen också och saker man måste ta tag i. Men såna här perioder skulle jag gärna stänga in mig i ett rum några dagar och bara maraton-blogga.

Skriva allt som kommer upp i huvudet och lite till. Nej, kanske inte allt då, men allt som känns värt att sätta på pränt i alla fall!

Det gäller liksom att smida medan järnet är varmt!

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Jag är en periodare!

 1. Jag har alltid velat blogga, och har alltid massa idéer om bra blogginlägg.
  Men då jag har börjat så glömmer jag av det och sen tycker jag att det har gått allt för lång tid för att börja igen.
  Har du några tips hur man kommer in i rutinen?

  Kram
  //Sarah

 2. Sarah: Hmmm… tips vet jag inte direkt, men man måste ju inte blogga så ofta om man inte vill, det finns ju bloggar som uppdaterar ganska sällan. Annars kan man ju skriva upp stödteman under dagen om ideér man har som man skulle vilja blogga om.

  Själv vill jag vara ganska avslappnad när jag bloggar, så jag gör det oftast på morgonen innan jag börjar jobba, eller på kvällen innan jag går och sover. Hoppas du finner något sätt! Kram och Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.