Sex och sånt mina tonåringar absolut inte skulle syssla med!

jai-med-keps-6.jpg

Ena tonårsdottern:

Får min pojkvän sova här?

Jag: Nej!

Dottern: Varför?

Jag: För att du är för ung, för att jag inte vill bli mormor än och för att jag knappt känner honom! Ni har ju bara varit tillsammans några månader…

Dottern: Fem, mamma. FEM månader.

Jag: Mmm…

Dottern: Men vaddå? När får han börja sova över då?

Jag: När jag känner honom och du skaffat p-piller.

Dottern: Men guuu… du tror väl inte att vi håller på med SÃ…NT…??? (Här gapar hon chockad!)
Svarar inte, men tänker i stället följande:

Nej herre guuud, det skulle jag väl aldrig kunna tänka mig. MIN dotter? Oh no, det har jag verkligen inte gett mitt tillstånd till!! Dessutom så är hon ju ännu ogift, hon är under 35 år, hon har ännu inte gått ut skolan, hon har ännu inget jobb, egen försörjning, eget boende. Hon kan ännu inte laga mat, låta bli att skolka every now and then. Hon vet fortfarande inte hur man betalar räkningar, skurar badrummet så det blir RENT… etc. Så NEJ, jag tror verkligen INTE att hon håller på med SÃ…NT!!

Besides, jag har ju också varit tonåring och vi höll inte heller på med SÃ…NT!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Sex och sånt mina tonåringar absolut inte skulle syssla med!

  1. Hah, känner igen det där. Men tycker ändå att det är bra att du har koll på henne. =) Det är viktigt att prata om sånt också med sina barn tycker jag. Men ändå inte ta för givet att de håller på med det (även om det är en möjlighet). Fast å andra sidan ska man inte ta för givet att tonåringarna INTE håller på med sånt heller…

    P.S. Jag har också skaffat en blogg nu, ifall du nån gång har lust att kolla in en tonårstjejs blogg eller så =)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.