Grattis min älskade Isatou!

binta-jai-o-isa-som-sma-2.jpg

Isatou ca: 4-5 år.

Idag är det en alldelens särskild dag! Inte vilken dag som helst! Idag fyller min yngsta dotter 14 år. Jag kan knappt fatta själv att hon hunnit bli en ”fjortis”. Alla barn har egenheter. Alla barn och för den delen alla människor är unika. Särskilt unika är de för sina föräldrar. 😉

Jag skriver ofta i min blogg om mina vilda, galna tonåringar här hemma. Om hög musik, pojkvänner, kompisar, nattsuddande, smink, skolk, party och ”kläder-som-visar-alldelens-för-mycket”…

Det är inte hela sanningen.

För jag har Isatou här. Isatou ´s bästa egenskap är nog att hon har ett hjärta av renaste guld. Det är rent, det är värdefullt. Hon är lugn och hjälpsam. Hon är ganska tystlåten och försynt, men också mogen för sin ålder. Hon är en riktig hejare i köket och den enda av sina syskon som faktiskt behärskar både matlagning och bakning!!

Hennes intressen är basket, bakning och musik. Hon är duktig på dem alla.

Isatou ´s sämsta egenskap är dock att hon inte inser sitt eget värde. Vilket jag hoppas att hon kommer att inse en dag!!

Isatou är det tredje av mina barn. Den yngsta dottern. Men hon är också den första tonåringen i detta hem som jag INTE har en massa konflikter med om utetider, kompisar, smink, kläder som visar för mycket…etc.

Jo, hon har också börjat gå på ungdomsdiscon nu, börjat vara ute längre på kvällarna, umgås mer med kompisar. Men det är faktiskt inget problem. Tvärt om har jag faktiskt uppmuntrat henne att ta för sig mer av livet.

Jag älskar alla mina barn. Jag är tacksam över alla mina barn. För mig är var och ett av mina barn speciella och unika. Isatou även så!

Massor av GRATTIS på din 14-årsdag! // Mamma.

dsci000060-2.jpg

Isatou sommaren 2007.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Grattis min älskade Isatou!

  1. Ett rungande GRATTIS kommer här,från Skåneland! Hon är inte bara duktig och klok,hon är väldigt vacker också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.