Reggaefever…

…och man kallar mig fåfäng med mina naglar…kan ni tänka er att mina tonårsdöttrar på fullaste allvar sitter och målar sina naglar, alltså, varje liten nagel, i grönt, gult och rött?!!

Den här Reggaefestivalen håller på att stiga min familj åt huvudet!!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Reggaefever…

 1. Tack för alla tips och sånt! 😛

  Jag vet att många av mina vänner har köpt rakpermanent för ”vita människors hå” Men har liksom glömt bort att fråga dom. Skulle bara kolla med dej om du hade några extra bra märken eller ngt sådant. Tack för telefonnr. Sak ringa och höra va dom säger.. om det ens gör någon skillnad på mitt hår eller om det sliter för mkt eller ngt sådant.

  Ja jag är allt lite avis på Folk som träffas och har fått sån fin kontakt med varandra. Har väl en sån blogg vän.. Men har ej träffat henne. Jag vill träffa henne.. Men sen ibland kan jag känna att varför skulle hon vilja träffa mig.. Jag är ju 10 år yngre än henne.. FAts det har ju ingen betydelse MEN. det hade varit annorlundare om jag va 35 och hon 45.. Jag är ju bara ett barn tänker jag.

  Men det skulle vara kul. Det är jag säker på.

  Räcker och se alla bilder på Dig och Alter Ego så ser det ju skit kul ut. Känns nästan som man varit där själv när man läser vad ni gjort och så.. Kul..

  Tack för tipsen än en gång..

  Ps. Ska läsa inläget nu!

 2. Kära du. Den här tråden LÄR ju ha kallnat, men vad gör det? Och låt dina döttrar måla av bara fan. De blir säkert både glada och vackra. Men aaaaaaa — jag måste tyvärr redan på en gång tillstå att jag inte RIKTIGT hajat charmen med reggae… alltså inte så mycket som du kanske har. Ber således om ursäkt redan från början för det du kommer att läsa på http://www.ranashorisont.blogspot.com. I övrigt: RESPEKT.

 3. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

 4. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Uppsala Reggaefestival kritiseras hårt (Samlat inlägg om URF 2005-2008)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] kände jag mig extremt blond!! Uppsala Reggaefestival gav oss reggae-fever. Bloggade om det HÄR, HÄR, HÄR, HÄR , HÄR , HÄR och […]

 2. […] kände jag mig extremt blond!! Uppsala Reggaefestival gav oss reggae-fever. Bloggade om det HÄR, HÄR, HÄR, HÄR , HÄR , HÄR och […]