Uppsala Reggaefestival närmar sig igen…

Det börjar närma sig. Uppsala Reggaefestival 2007 är här. Själv ska jag jobba, så jag kommer inte kunna gå. Ã… andra sidan brukar man kunna höra musiken ända hem till mig i alla fall. Jag har skrivit om tidigare års reggaefestivaler HÄR! I fjol var Alter Ego hos oss och förfärade sig över Binta ´s stora lycka. I år ska två av döttrarna jobba där.

Jag undrar om mitt hem även i år ska fyllas av barnens vänner och släktingar som helt plötsligt inte har någonstans att sova?

Nåja, only time will tell! Själv ska jag hålla tummarna för att det största missöde de råkar ut för även i år, är lera upp till knäna!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Uppsala Reggaefestival närmar sig igen…

  1. Alter hade problem med kokomentarerna (cocomments) kanske du ska ta bort den funktionen, så IEanvändare kan läsa och kommentera.

  2. Twilight: Toppen!! Ingen blir gladare än jag! 🙂 Reggaefestivalen kommer att hålla på från 9/8-11/8. Alltså tre dagar! Torsdag, Fredag och Lördag. Vad bra att du har installerat FireFox. Ett tips till nu när du har F.F: är att även ladda ner Cooliris. Det är det bästa som uppfunnits sedan internet. I stället för att klicka på länkar hit och dit, så kommer det upp en liten blå prick vid alla länkar, då kommer ett eget litet fönster upp så du slipper klicka bort dig från sidan, för att se vart länken leder. Dessutom kan du förstora fönstret eller ”frysa” det. Lycka till! Kram!

    Vb: Jag hade inte cocomments när det började krångla med IE…

    Elin: Ja, reggaefestivalen är toppen!! 🙂

  3. har försökt skriva länge här, men Explorer låser sig bara och Firefox ville inte heller så nu provade jag med Safari och vips funkar det.

    Oj vad kul med festivaler, i Katrineholm har vi aldrig haft nån, herregud vad avis jag blir..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.