Hur jäkla blond får man bli?

Klockan var ställd på 05.00 i morse. Klockan 01.00 ringer mobilen. Men jag tror det är väckningen i mobilen som ringer. Så jag stänger av. Tror jag. I själva verket så svarar jag i telefonen.

Det börjar föras liv ur telefonen. Jag höll på att ändra inställningar i min mobil i går, så jag tor jag har lag tin en ny, väldigt konstig signal.

Isa är vaken; ”Vem är det mamma?”

Jag: ”Nej, jag har INGEN ANING!!”

Fattar fortfarande inte att någon är i luren.

Känner mig trött, men tänker att det är bäst att kliva upp på en gång, så jag hinner duscha. Kliver upp. Då ringer Isa ´s mobil.

Isa; Det är till dig, mamma!

Pratar med en upprörd Binta. Lägger snart på luren.

Jag säger till Isa: Vad konstigt att hon inte ringde min mobil först?!

Isa: Men var det inte hon som ringde din mobil precis innan då?

Jag: Nej, det var ingen som ringde, det var min väckarklocka.

Isa: Klockan ett på natten? Ska du REDAN upp?

Jag: Ett? På natten?

Ibland känner jag mig så jäkla blond!

(Och då är min originalfärg ändå bara ”mellanblond”, som det står i passet, eller så kunde det ha stått råttfärgat också…!)

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”Hur jäkla blond får man bli?

 1. Skrattar gott åt detta, men man behöver inte vara blondin för såna här grejjer. Jag åkte till skolan en lördag i tron att det var vanlig skoldag. Trodde jag försovit mig eftersom jag inte kunde minnas om mamma väckt mig. Bredde en macka och sprang full fart till bussen, väl nere på skolan var det vääääääligt tomt *S* DÃ… ramlade pengen ner… det är lördag… Jag är brunett så hårfärgen har inte med detta att göra 😉

 2. Så där har jag oxå gjort en gång. Så himla störande. men små roligt. Ha Ha

  Jag har oxå gått till jobbet på en lördag (jobabr bara vardagar) Men det va ingen på jobbet sen kom jag på va det va..

  😛

  kram

 3. Polskt blond kanske, eller var ryskt?Hahah, du vet vad jag menar.

  Att du gick upp, visar på god arbetsmoral och pliktkänsla!Duktig är du!

  Kram

 4. Hej,Tonårsmorsan! 🙂

  Ojoj..men det känns igen, väldigt!! *haha*.. Helst då jag skulle kör ut morron tidningarna..då kunde de ringa å tala om det att ”buntarna” kunde bli något sen..
  Jag klev upp 02.30 å var hemma strax före kl.05.00..när jag höll på å körde ut, men nu pluggar jag så..inge mer utkörning..”pluggandet” tar upp all min tid nu..:)

  Ha dé bäst!!
  /Sanna

 5. Lisa: Det känns betryggande att det inte handlar om hårfärgen. Nu kan jag behålla mitt blonda tills jag tröttnar…! 🙂

  Twilight : *S* Skönt att jag inte är ensam om att vara förvirrad! 😉

  Ivana: Tack!! Det skriver jag genast under på! 😀

  Vb: Nej, det var rysk amatörporrskådis!! *Asg* Det var tur för Binta att jag inte hunnit hoppa in i duschen i alla fall…! 😉

  Katrin: Ja, men nu har ju Lisa (ovan) konstaterat att det inte har med hårfärgen att göra…! 🙂 Kram!

  Sanna: Ja, det är inte lätt med tidiga morgnar. Men det var ju liiite väl tidigt jag klev upp i natt. Frågan är vad nattpersonalen på mitt jobb sagt om jag kommit inklampande vid 2-snåret? *S*

  Agge: Ifrågasätt nu inte Lisa ´s kommentar!! Haha…

  Liv: Ja, vem är inte det. Men enligt Ivana (ovan) så hålls vi ju inte ansvariga för detta…! 😉 Kram!

 6. Oj, nu funkar det ju att kommentera här också. 😀 Jag skrev precis till din gamla blogg på Aftonbladet. Att jag antagit din utmaning och grattis till Isa. 🙂 Funkade inte förut att få fram någon kommentarsida hära. Konstigt. Men skickade felrapport om det så.. 😮 Gulliga de är som målar naglarna i de färgerna bara för det, hihi. Men det är ju alltid trevligt att göra sig lite festlig. Och så kan det gå, när man är nyvaken mellanblondis!

 7. Har precis uppdaterat mig lite på vad som försigått under sommaren, hi hi din blogg är precis lika kul som förut. Jag har också tappat greppet lite om tiden men för min del så var det tonårströtthet som ställde till det. Jag vaknade kl 4 och visste inte om det var dag eller natt det var sommar och lika ljust både på dagen och på natten, tittade ut inte en människa i sikte vågade inte ringa nån av rädsla för att väcka någon mitt i natten men till slut kom jag på att jag kunde kolla på tv:n och det stod 16 nånting på den så då löste det ju sig.

  På tal om festivaler så har vi en på gång här i Arvika också och min äldsta dotter jar bjudit hit sina kamrater som ska sova här medans hon far i väg till Enköping…. Tonårsmorsa ???? Joda så ä de för oss. Dessutom så är det en Hells Angels begravning här i vår lilla stad i morgon…. Vem vill ha ungarna ute på kvällen då? De är vid kyrkan och vaktar nu.

 8. Själv har jag blivit förbannad att jag inte fått av min klockradio som började alarmera på morgonen. Jag tryckte på avstängningsknappen/snooze men den tjöt ändå. Blev mer och mer förbannad, tills jag inser att jag ligger och trycker trenetiskt på veken i ett stearinljus som står på bordet bredvid sängen. 😉

 9. Melinda: Ja, det fick mig att gå och småskratta hela dagen, över tanken på att jag kunnat komma till jobbet mitt i natten…! 🙂

  Maria: Roligt att du är tillbaka, hoppas du hunnit njuta av semestern, trots alla tonårsbekymmer! 😉 Kram!

  Fredrik Dernebo: *Skrattar så jag dör…* Stearinljus?!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.