Erkännande.

Ja, jag erkänner. Fast jag vet att det är skitfånigt!! Men jag är en riktig sucker för listor. Jag äääälskar att se när någon länkat till mig i sina bloggar. Särskilt på Bloggportalen, av någon outgrundlig anledning, som jag inte själv begriper. Jag äääälskar att så många lagt till mig som favorit. Ja, jag vet att det är ganska fånigt. Idag har en ny person lagt mig som favorit, fast jag är inte säker på vem det är, för det är ganska många namn…

Förra veckan var det en som tog bort mig och det kändes mindre kul. Fast jag lyckades inte lista ut vem det var heller…

För någon månad sedan skrev jag en blogg om homosexuella och mina åsikter i den frågan. Just den dagen var det flera stycken som plockade bort mig som favorit på Bloggportalen. Men då blev jag faktiskt inte ledsen. Dessa kändes det ”rätt” att bli av med. Jag kunde inte låta bli att se ett samband med just den bloggen och att folk plockade bort mig som favorit just den dagen. Visserligen behöver man inte alls hålla med mig i mina åsikter, för att ha mig som favorit, men det finns ju vissa grundåsikter som det kan vara svårt att förena. Det accepterar jag.

Nåja, varför jag gillar listor och Bloggportalen har jag ingen aning om, kanske är det för att jag i början av mitt eget bloggande, fann många personliga favoriter på just bloggportalen?

Skall nu snyta näsan igen och lägga mig på soffan och kurera mig. Som favorit eller inte. 😉

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Erkännande.

  1. Tycker det är märkligt att människor antagligen plockade bort dig som favorit pga ditt inlägg där du skrev dina åsikter. Där märker man hur starka åsikter folk har… Men även att de inte kan acceptera att andra inte tänker som dem. Konstigt – för även om jag var emot homosexuella (vilket jag inte är) skulle jag respektera att du inte var det. Och eftersom jag haft dig som favorit skulle jag antagligen gillat din blogg – och fortsatt läsa den ändå. Det är ju inte så att du alltid skriver om det ämnet direkt. Ã… andra sidan kanske de plockade bort dig av några andra anledningar, vem vet? Oavsett förstår jag att du tyckte att det kändes rätt att bli av med just dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.