Ser fram emot skolstart!!

På Måndag är det dags. På Måndag börjar den riktiga semestern för alla skolbarnsföräldrar och framför allt för alla tonårsföräldrar.

På Måndag kan vi komma hem från våra arbeten, utan att tvättkorgarna på något mystiskt sätt fyllt sig själva under dagen. Vi kan komma hem från våra arbeten utan att det står 19 par skor innanför ytterdörren, så vi slipper grabba tag i dörrkarmen med båda händerna, för att liksom svinga oss in i hallen, över alla skor.

På Måndag kan vi komma hem från våra arbeten utan att finna köket i ett fullständigt bombnedslag som ”ingen” har gjort. Vi slipper röja av vardagsrumsbordet med armarna, för att kunna se vilken färg det ursprungligen har. Vi slipper, trötta efter en lång arbetsdag komma in med högsta volym på MTV.

Eller okej, det kanske vi inte slipper, eftersom de troligen kommer hem före oss…

Men hur som helst så skulle bara hälften av ovanstående få det att kännas som en välbehövd semester.

Nästa helg är jag ledig från jobbet. Och barnfri, vilket jag inte varit nu i sommar. Som en alldelens fantastisk present så sammanfaller dessa två ting på en och samma helg, i tillägg sammanfaller den helgen med att barnen startat skolan igen.

Behöver jag säga att jag ser fram emot nästa helg? Behöver jag säga att jag ser fram emot skolstart?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Ser fram emot skolstart!!

  1. Hejsan!!!! Var lite intresserad av din blogg så jag knackade på och steg in. Du skriver väldans underhållande tycker jag, förstår precis din känsla inför skolstart!!!!
    Kramizzzz

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Skolstart

  3. Pingback: Hopp till föräldrar som håller på bli galen på sommarlovet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] gör jag i och för sig varje år. Det är så skönt att barnen får rutiner igen. Att de kliver upp på morgnarna, i stället för […]

  2. […] Ser fram emot skolstart (Sommarlovet 2007) […]