STOPPA TIDEN!!

223559-2.jpg

Hjääälp!! Stoppa tiden!! Det här funkar inte, jag måste snacka med Skalman om att uppfinna en tidsmaskin eller något, för nu kom jag på en massa saker som jag måste göra helt annorlunda med mina barn.

Dels är det en massa saker som jag måste göra för att jag kommit på mycket bättre sätt. Dessutom är det saker som jag inte visste skulle komma nu, som jag liksom måste omhandla, så att jag kan förebygga grejer som uppkommit nu i tonåren!

T.ex. måste jag gå tillbaka till småbarnsåren och lära dem hur ROLIGT det är att städa. Jag ska göra som jag gör med Mabou nu, lär honom att om man hjälper till att städa, så får man veckopeng och att man deltar i familjens sysslor. De måste lära sig att man måste kämpa för att

Jag måste lära mina tonårstjejer hur viktigt det är att plocka upp blöta badkläder och handdukar för att de annars möglar och hur otrevligt det ser ut och luktar. (I dagsläget är det bara Binta som är bra på det och hon bor ju inte ens hemma längre!)

Jag vill måste backa flera år tillbaka i tiden för att lära om att de ska lyssna på mamma. Alltid. Att mamma alltid har rätt. (Hur fel hon än har!)

Jag måste lära dem att göra som mamma säger och inte som mamma gör.

Jag måste verkligen backa tiden och lära dem att softa är något man kan göra en stund i soffan, för att det är helg eller lov. Det är inget man gör HELA loven och softa är absolut inget man gör i stället för att gå på matten.

Jag måste lära dem att välja sina strider.

Jag måste lära dem att om man inte sover på nätterna så får man herpes. Om man säger fula ord så hoppar det inte grodor ur munnen på en, utan man kommer att förvandlas till en ond, ful padda.

Om man inte lär sig laga mat innan man slutat högstadiet så väger det ut stora kaninöron. Ur rumpan.

Jag måste få dem att förstå att om man har sex utan att skydda sig, innan man är 30 så blir man inte bara gravid. Babyn kommer att vara en stor, grön V-ödla. Att om man inte satsar på en skaplig utbildning, så förvandlas man genast till en surströmming. Fast med en lång, slämmig ormsvans.

Jag har hundratals fler saker som jag bara MÃ…STE göra om. Ge bara hit en tidsmaskin, så ska jag avslöja alla hemliga tips!

Tack på förhand!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”STOPPA TIDEN!!

  1. Du och jag har onekligen drabbats av samma känsla idag.

    Min längtan efter att göra om, göra annorlunda och göra mer ”rätt” är enorm just idag.

    Kram.

  2. Eva: Japp, vet precis vad du menar. Man har ju lärt sig en massa med tiden också. Saker man inte visste skulle bli viktiga, har blivit det. Jag vill också göra om, nu när jag har ”facit” i hand… Vet tyvärr inte heller hur man trackbackar! 🙁 Kram! 😉

    Liv: Ja, det skulle vara toppen! Att få finjustera lite i efterhand, liksom! Önskar dig också en fin helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.