Precis vad jag vill ha!!

skanna0001.bmp

Jag har tidigare skrivit om min bästa väninna Sofie, som bor i Tanzania. Idag kom hennes föräldrar hit på besök, när jag precis kom hem från jobbet. De har varit hos Sofie och besökt både Kenya och Tanzania. De kom med presenter till både mig och barnen från Sofie. Jag fick jättefina bordstabletter, tygservetter och en jättefin, mönstrad kalebass. Men den roligaste var nog ändå denna tidning. (Var tvungen att skanna in den för att visa!)

Jag kan faktiskt inte komma på något trevligare att ägna kvällen åt än att läsa denna tidning. Jag har stora förhoppningar att finna en massa intressanta modereportage från östafrika. Jag har inte ens tagit bort plasten ännu, sitter bara och beundrar omslaget. Ã…ååh, vad jag vill hoppa i säng med min nya tidning! I morgon ska Sofie få ett lååångt mail bara för att hon är så toppen och vet precis vad jag vill ha!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Precis vad jag vill ha!!

  1. Wow.. nu blir jag lite avundsjuk! Får våldgästa dig när jag ska till Sthlm fre-mån och bläddra igenom den ;O)

    Nejdå, men ska faktiskt träffa en gemensam bekant till oss när jag ändå är i krokarna!! Ska bli skönt med ltie miljöombyte nu.. känner att jag behöver det!

    kram

  2. Mrs Mulatt: Trevligt att du ska komma uppöver våra vidder…! Hoppas du och vår gemensamma bekanta får det riktigt trevligt!! Ska ni träffas i Uppsala eller i Stockholm? Om det blir Uppsala, får ni höra av er till mig, så kanske vi kan ses? 😉

  3. Pingback: Mabou ´s Modevisning. » Tonårsmorsa

  4. Pingback: Mabou´s Modevisning. » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] annan dräkt, fast den är inte från Gambia, utan från Tanzania (han har fått den av min bästa kompis som bor […]

  2. […] annan dräkt, fast den är inte från Gambia, utan från Tanzania (han har fått den av min bästa kompis som bor […]