Ska det vara så förbaskat svårt?

Nu har jag haft en SÅN DÄR morgon igen. Jag har funnit den igen, på hallbänken, precis BREVID två andra borstar!! Jai är åter misstänkt. På sannolika skäl dessutom!! Varför? Jo, för Binta är hemma hos sig själv, Isatou är i Stockholm och Mabou har för kort hår för att använda hårborste, vilket lämnar endast Jai kvar…!

bild-065.jpg

Funderar faktiskt på att borra fast hårborsten i mitt dressingtable. Då GÅR det liksom inte att flytta runt den. Och jag slipper springa som en galning och leta.

Om jag kunnat borra förstås…

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Ska det vara så förbaskat svårt?

  1. Vill du ha ett tips? Smeta in borsten med något som färgar av sig eller luktar lite pyton i håret så ska du se att du får ha borsten ifred 😉 Jag funderar själv starkt på att ha ”stopp-å-väx” på vissa saker här hemma som pyret bara envisas med att ha i munnen 🙂 Kramis!

  2. Ã…h så många bråk jag och min mamma har haft just om hårborstar. Och efter som jag är enda tjejen i syskonskaran fick ju jag alltid skullden.
    Lycka till med det du 🙂

    Kram//Sarah

  3. Sarah: Ja, det är ju svårt att ”skylla ifrån sig” när man inte har någon att skylla på!! 😉

    Rebecca: *S* Ja, om du brukar låna hennes saker utan att lägga tillbaka dem, så troligtvis ja! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.