Är helt matt!

Jag känner mig så otroligt # ¤** ¤#* förbannad!! Jag är så arg! Anledningen kanske är lite bisarr, men å andra sidan så skulle ni inte tycka det om ni varit i mina skor, eller snarare i mitt hem det senaste dygnet!!

Under min förkylning förra veckan fick jag hosta. Den hostan har inte blivit mindre, tvärtom. Jag har haft den värsta hostan jag någonsin haft, eller någonsin ens hört talas om i mitt liv. I natt har jag hållit hela familjen vaken av min fruktansvärda hosta och jag hostade faktiskt så mycket och så intensivt att jag tappade andan. Jag trodde min hosta nått sin kulmen i helgen när jag jobbade. Om jag säger så här: den hostan var en barnlek om jag ska jämnföra med den jag haft i natt.

Varför hostan har gjort mig så förbannad är helt enkelt för att jag hostat så det gör ont i min mun, hals och i alla muskler över midjan. Dessutom ska jag iväg på en viktig grej idag, där jag INTE kan sitta och hosta hur som helst.

Till och med barnen tycker synd om mig för min hemska hosta och det säger inte lite, för att få deras medlidande är verkligen ingen lätt match!!

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Är helt matt!

 1. Lite hostmedicin kanske?
  Annars har ja ett kanon bra recept på en huskur vi alltid gör här hemma just mot hosta. Man hackar en gul lök, lägger den i en skål o täcker den me strösocker. På med ett ”lock” (tex ett fat) o låt det dra tills du ser en gulaktig ”sirap”…den ska du dricka…en matsked lit då o då. Smakar f-n men ja lovar det hjälper!

  Du har inte gått o fått nån lunginflammation va? I så fall hjälper bara Lepheton eller Coccilana …

  kram

 2. Men hjärtat… det låter riktigt illa det där.. *rysa* tänkte samma tanke som soulsister kanske borde skaffa dig lite coccilana tills dess gör alla huskurer du hittar å varva med mycket varm dryck med honing eller något annat lenande… hudlotion.. vad som hällst… sån hosta gör rikgit ONT *tycka synd om*

  ta hand om dig & Krya på dig

  Kram

 3. Soulsister och Hecate: Nu blir jag lite skakis när du skriver lunginflammation. Shit! Tänk om det är det? Jag har druckit Mollipect i några dagar, det enda som brukar hjälpa mig. Men det tog slut i morse. Köpte några tabletter på Apoteket idag, de funkar. Dagtid. Men är livrädd att gå och lägga mig ikväll, för i morgon ska jag jobba igen och har ingen lust att ligga sömnlös ännu en natt…! Tack för omtanken! Den behövde jag verkligen! Kram!

 4. Pingback: Hosta, Akupunktur, Dödsstraff, African Woman och Barnfri helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] gjorde mig nervös med sin kommentar i mitt host-inlägg. Så nervös så jag sprang till doktorn i dag. Det var ett “vanligt virus”. Kunde vara […]