Blogg-utmaning!

Villafarmen har utmanat mig!

Denna gång handlar utmaningen om att man ska nämna fyra bloggar man läser och sedan är dessa fyra bloggare i sin tur utmanade.

Nu är det så att jag läser väldigt olika typer av bloggar och det varierar totalt från dag till dag, men jag ska försöka mig på några smakprov i alla fall:

Jag är Nadja är den blogg som jag ”senast upptäckt” bland mina favoriter. Jag tycker hon skriver om väldigt intressanta ämnen och trots att vi har väldigt skilda liv, så finns det mycket vi har gemensamt.

Soulsisters Diary är en annan favorit som jag gärna kikar in hos every now and then… Hennes bloggar är fyllda av djup och humor, ytlighet och charm, allt i en underbar blandning!

Evas krypin i cyberspace är en annan blogg jag gärna besöker. Vi har både rosa telefoner gemensamt och tonårsbekymmer…! Dessutom tycker jag att Eva utstrålar värme i sin blogg!

Snubben, en ”gammal goding” jag har svårt att låta bli att läsa. Han är lika cool som han önskar!

Hoppas nu att ni får ett och annat att läsa och hoppas att ni som jag listat, orkar anta min utmaning! (Den är ju i alla fall kort denna gång! 😉 )

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Blogg-utmaning!

  1. Nu har AB-bloggen brakat ihop totalt verkar det som. Har man tur kan man komma in korta stunder då och då……..om man har riktig tur kan det fungera riktigt långa stunder på förmiddagen mellan 09.00-10.30

    *saknar mig blogg*
    *deppar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.