Hosta, Akupunktur, Dödsstraff, African Woman och Barnfri helg!

Soulsister gjorde mig nervös med sin kommentar i mitt host-inlägg. Så nervös så jag sprang till doktorn i dag. Det var ett ”vanligt virus”. Kunde vara bronkit, som jag hade för några år sedan… Ska dricka Mollipect och förhoppningsvis sluta hosta.

För säkerhets skull så stack en kollega mig med lite nålar (akupunktur), för på jobbet vill man inte bli smittad… Nåja, det var en häftig upplevelse och jag ser fram emot mer akupunktur, faktiskt! Trots att jag är livrädd för nålar. Lite läskigt var det allt, med tanke på att nålarna gick en bra bit in i skinnet och dessutom så kändes det som jag fick små elektriska stötar av dessa små nålar.

Men efteråt var jag lite stolt över att ha ”klarat det”! Tack ”K”!

Angående tidningen jag fick av min väninna; African Woman, så uppfyllde den mer än jag förväntat mig!! Inte nog med att det var massor av roliga modereportage, sexfrågor, relationsintervjuer, det var dessutom några intressanta reportage om bl.a. dödsstraff och intervjuer med kvinnor som är dömda till dödsstraff och deras berättelser. Mycket intressant och det är VÄLDIGT SYND om alla er som tyvärr inte får ta del av denna intressanta och roliga tidning! 😉

Slutligen: i morgon börjar min första barnfria helg på länge!! Jag ska inte säga att det är det bästa som hänt mig, men jag ser fram emot den, förbannat mycket!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Hosta, Akupunktur, Dödsstraff, African Woman och Barnfri helg!

  1. Inte meningen med att oroa dig,men ja tycker man ska ta vissa symtom på allvar, något som ibland kan va farligt.
    Men det var bra att du fick medicin – så får både du och familjen sova.

    kram

  2. Soulsister: Ja, det är klart man ska ta vissa saker på allvar! Dessutom fick jag ju Mollipect utskrivet, så helt fel var det trots allt inte…! Tack för tipset! Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.