Trodde småbarnsåren med nattvak var över…

På 90-talet var det väldigt populärt med Tamagotchi. Ett litet elektroniskt ”djur” som skulle ”matas”, ”Bajsas”, Lekas med och ge kärlek till etc. Annars ”dog” de små ”djuren”. Binta hade ett sådant. Som JAG fick ta hand om.

Nu har Mabou kommit hem med ett likadant.

Så ni kan ju gissa vad som legat på mitt sängbord och pipit hela natten?!! Gissa vem som fått mata och leka mitt i natten? ”Tänt lampan” och ”släckt lampan”?

Jag säger så här; det var inte Mabou i alla fall…!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Trodde småbarnsåren med nattvak var över…

  1. Hej, igen!
    Jag måste bara få skratta lite* hahaha * jo visst, de kommer tillbaka de små rackarna *ler*..
    Lyckligtvis så har inte min minsta fått upp ögonen på dem än..*peppar..peppar*..Men mina 2:a äldre hade varsinna(då för ett antal år sedan)..
    ”Stackars Dig!!”

    Kramen!

  2. *L* … å så tänkte jag också. Men jag fick inte hem något elektroniskt djur … det är ju mer det där att sitta vaken och vänta på nätter. Tack och lov är sommarlovet över nu 😉 Så det blir lite ordning på tiderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.