Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Lite björndans.

  1. Nu kliver djurvännen Vb in och skäller lite.Även om filmen är manipulerad och faktiskt lite kul, så blir jag ledsen.Isbjörnarna på zoo är ofta ”psykotiska”, därför uppvisar dom sån ´t här beteende.Vi människor placerar dom på för små och ofta i tropiska klimat på zoo, då bryter dom ihop.Stackarna.Ja, du vet hur jag är?*s*Inte riktigt klok, men jag älskar djuren.

    Krama hela familjen

  2. Vb: Ja, det är klart du har rätt. Detta gäller kanske även denna isbjörn, men det roliga i detta klipp var ju inte att han verkar bo på djurpark eller ens att de lärt honom dansa (vilket jag inte tror han kan?), utan att man just manipulerat filmen (bilden?) till att se ut som att han dansar och dessutom funnit en låt som det passar i takt med…! Men det såg du ju redan, för övrigt håller jag ju med dig! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.