Give it to me, baby!

Jag vet inte riktigt om det beror på att jag precis varit sjuk, eller om det är något av en höstdepression, men faktum är att så snart jag vaknat och ätit frukost, så känner jag mig så trött att jag knappt orkar lyfta ögonlocken…!

*Puuh*, då kan ni ju fatta vilken ansträngning det är att blogga?!!

Men jag är säker på att det är möjligt att muntra upp mig.

Med en trissvinst, eller nå ´t…!

Give it to me baby!!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Give it to me, baby!

 1. Du kanske behöver vitaminer? Har för mig att du är rökare,
  och då skadar de aldrig med ett extra tillskott. (är själv rökare)
  Köpte multivitaminer, flytande som de rekommenderade på hälsokosten
  för ett tag sen. En hutt morgon o kväll.
  Du får inte bli lessen men detta är andra ggn jag blivit
  utmanad denna vecka och jag klarar det bara inte!
  Får hjärnstopp på ngt sätt, inte my way of writing.
  Men tack iallafall 😉

 2. Hejsan!
  Nu har jag precis kommit hem från en 2 ½-åring som i fem dagar har gått omkring och sagt ”Sitt mabou, nej mabou, kom mabou, här mabou, mabou, mabou, mabou, mabou….” Vet inte riktigt hur din sons namn uttalas, men tänkte på honom VARJE gång. Nu är jag hemma och din sons namn ekar inte längre lika stark i mitt huvud 😉
  MEN det var inte Mabou hon skulle säga, utan Rambo som är familjens hund.

  Hoppas du blir piggare!
  /Jonna

 3. Shanna: Har hört talas om att rosenrot ska uträtta under, tidigare. Så det börjar nog bli dags att inskaffa lite rosenrot…! Tack för tipset! Kram!

  Soulsister: Yeah, right! Sen är det bara att vänta på trissvinsten…! 😉

  menuette: Ja, det är möjligt att jag lider av vitaminbrist, men jag äter en och annan vitamin, men kanske inte tillräckligt? Blir inte alls ledsen över utmaningarna, det är bara jag som inte kan låta bli dem…! 😉 Kram!

  Jonna: Vad roligt! För övrigt så uttalas Mabou typ så här: Maabo. Fatou uttalas Faato, om du fattar? Man uttalar alltså inte ”Uét” och det ska inte heller vara ett ”långt O” i stället! 😀

 4. Langar in en bamsekram och hoppas att du snart känner dig piggare!

  (nu strular det med IE igen, hade ff som standard men då funkade inte vissa muskommandon)

 5. Pingback: Tonårsmorsa-med rätt att deppa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] erkänner det nu, det är ingen förkylning som ligger kvar och spökar, det är ren och skär höstdepp. En alldelens urtrist och nästan hopplös höstdepp. Jag vet. Man kan inte vara glad och uppåt […]