Plus och Minus.

cartoon_189.gif

Dagens MINUS:

 • Har bitit av alla mina långa, fina naglar.
 • Det är alldelens för mycket månad kvar i slutet av pengarna.
 • Tvätten tvättar sig inte av sig själv.

Dagens PLUS:

 • Varmchoklad med nybakade scones.
 • Mabou kramade mig läääänge när jag hämtade honom på dagis idag.
 • Har pratat med två härliga vänner i telefonen att hämta kraft ifrån.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Plus och Minus.

 1. Hej, här var mycket nytt ser jag 🙂 Min rss funkar tydligen inte på din sida längre för den talar inte om när du uppdaterat. Fast det är trevligare att se sidan i sina rätta färger än bara i rss feeden.

  Det är viktigt att ta fram plussen oxå så man inte deppar ihop totalt. Hur har det förresten gått med Byggare Bob, har du fått nån klarhet i OM han målade grannens staket eller om det var nån annan????

 2. Det är alldelens för mycket månad kvar i slutet av pengarna.

  Det var typ det bästa sagt ¨nånsin! Jag försöker alltid planera mina pengar och budgetera lite (är ju en liten fattig student).. Men så inser man efter räkningar och andra oplanerade kostnader…. att det är ju jäääääättelångt kvar tills det kommer pengar igen 🙂 Så du fick verkligen ord på känslan 🙂 haha!

 3. Soulsister: Ja, de är riktigt toppen, för då hinner man känna ordentligt hur härliga de känns! 🙂

  Lisa: Teknikens under! Jo, huruvida det var Byggare Bob som utfört konstverket eller ej, vet jag inte, men jag gick i alla fall till grannen och slipade bort målarfärgen, så jag tror de blev nöjda igen. Enligt Byggare Bob själv, så var det absolut inte han, men med tanke på de små konstverk jag har på mina egna väggar, så är jag liksom inte helt övertygad…! 😉 Kram!

  Vb: Du var en av dem! Tack! Den varma chokladen tröstade dock något! 🙂

  Malin: Ja, jag fattar bara inte varför de aldrig verkar räcka hela månaden ut? Kram!

  Sören Olsson: Tyvärr! Jag har väntat och väntat, men i slutänden verkar det ändå som att det är jag som måste tvätta den själv…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.