Tonårsmorsa-med rätt att deppa.

imgp11722-3.jpg

Jag erkänner det nu, det är ingen förkylning som ligger kvar och spökar, det är ren och skär höstdepp. En alldelens urtrist och nästan hopplös höstdepp. Jag vet. Man kan inte vara glad och uppåt konstant. Man måste ha sina svackor och nedgångar också. Det är bara så trist när de kommer.

Det är som om allt färgglatt i världen bara försvinner och helt plötsligt ser vi allt i svart-vitt. Eller snarare en blandning av svart-vitt som endast bildar gråzoner. Urtrist.

Jag brukar kunna ha fömågan att se något positivt i det mesta, eller åtminstonde se saker med en liten gnutta humor, hur irriterad jag än kan vara. Men allt det här svart-vita har t.o.m. förmörkat den förmågan.

Ljusgrått och mörkgrått. Jag vill se färger igen. Tills dess tar jag mig rätten att deppa!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Tonårsmorsa-med rätt att deppa.

  1. Fy vad tråkigt när de här perioderna kommer.Käner av det själv just nu.har legat i drygt 2 veckor kroppen vill inget bara ligga,MEN DET VILL INTE JAG.frustration depp.men du gumman det bästa är att vi vet att det kommer ljusare stunder snart.Visst får man deppa i bland bara man inte fastnar i skiten och det gör vi ju inte alls.Hoppas du trots allt kan vila och mysa nu i helgen
    kraaaaaaaaaaaaaam

  2. Kan väl inte vara någon kvar i detta avlånga land som inte är deprimerad nu? Är så förbannat (ursäkta språket) trött på detta väder och detta Svergie just nu. VILL TILL GAMBIA NU!

  3. Pingback: Närvarande i min frånvaro | Alter Ego Resonerar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har fått höstdepp. Själv tror jag aldrig jag lidit av några årstidsdeppar men jag har alltid undrat varför man […]