Helge Fossmo som barnprogramledare?

I morse innan jag cyklade iväg till jobbet, hade jag TV ´n på. Det var något barnprogram och jag tittade till på skärmen och såg en man som i första anblick var skrämmande lik Helge Fossmo. Huvudpersonen i Knutbydramat där verkligheten överträffade dikten.

Naturligtvis såg jag fel. Jag tror inte Bollibompa eller Lattjo Lajban (minns inte vilken kanal det var på) planerar att börja sända barnprogram från Kumla (eller var han nu sitter idag?) Tack och lov, måste jag tillägga.

Visserligen är världen bra galen ibland och medievärlden brukar vara snabb på att följa dess galna fotspår. Men där går t.o.m. min gräns. Nej, det är INTE ett programförslag, att ha Helge som barnprogramsledare, så galen hoppas jag slippa möta världen…

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.