Skona oss från axelvaddarnas återkomst!

Snälla, kära modeguryn världen över; skona oss!! Skona oss från axelvaddarnas återkomst. Så mycket mode som passerat oss genom åren, på gott och på ont, men jag vill verkligen inte se dessa axelvaddar ta över våra kläder igen. Hur man än vänder och vrider på plaggen och de som bär plaggen, så blir de INTE SNYGGA med axelvaddar!!

Det kan väl inte finnas någon enda människa som tycker det är snyggt? Egentligen?

Jag vill inte se folk som rugbyspelare, när de inte är det.

Så snälla modebranschen, låt oss bara slippa se det!!

Please?

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Skona oss från axelvaddarnas återkomst!

  1. Alltså, jag hade axelvaddar när jag gick i mellanstadiet. Jag var populär bland tjejerna, och jag tyckte nog till och med att det var snyggt. 😉 Men det är klart, jag var ju ung och dum på den tiden. 😉

  2. Fredrik Dernebo: *S* Ja, fast du har en poäng där! Killar ”ska” ju vara stora upptill, men hur snyggt är det på en tjej? // Hälsningar från Hon-som-hade-enorma-axelvaddar-men-har-
    blivit-klokare-sedan-dess…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.