Stackars Fatou

Nu gör jag en fuling och har smugit mig in i Tonårsmorsas blogg. Hon sitter i andra änden av telefonen nu och lider av hunger i första dagen av ramadan.

Men snart får hon äta för nu är kl 19.00

Hon avslöjade också att det är fritt fram för mig att retas och bråka, för hon får inte ’hugga emot’ … jippie jag känner mig på rethumör.

Ber om ursäkt till alla muslimer, jag jävklas inte med er religion bara med Fatou 🙂

Smaklig måltid ! // Alter Ego.

tigerräkor

dsc02511.JPG

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Alma. Bokmärk permalänken.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Stackars Fatou

  1. *S* Nu behöver jag inte bevisa hur elak du kan vara, nu har du bevisat det själv! 😀 Bara att du vill fresta mig och dessutom tolkade mitt ”muslimer måste vara fredliga och inte bråka under ramadan” till att det var fritt fram att retas med mig…! Nåja, tur för dig att jag har massor av frid i sinnet och dessutom har ätit mig omätt så mitt humör blivit lugnt! Kram! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.