Sport är livsfarligt!!


miscellaneous_88.gif

Jag har länge hävdat att sport är något livsfarligt som man absolut inte ska ägna sig åt mer än nödvändigt. Nu har jag återigen fått mina farhågor bekräftade.

Jag har två unga män som kommer och går som ”extra-söner” i familjen. Den ena basketspelare och den andra fotbollspelare.

I förrgår gjorde sig basketspelaren så illa i foten, att han fick kryckor att linka sig fram på.

I går hade fotbollspelaren match. Visserligen vann de, men han vred sitt knä ur led och hoppar nu på kryckor.

Det är ju det jag alltid har sagt: sport är livsfarligt!

Tänk att man alltid ska få rätt!! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Sport är livsfarligt!!

  1. Symboliq: Ja, tid är mycket värt i vår stressade vardag! Kram!

    anki/barbakvinna: Japp, all sport är farlig! 😉

    Mrs Mulatt: Jag önskar jag kunde se det underbara i sport, som du gör… För mig verkar det bara livsfarligt…! 🙂 Kram!

  2. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

  3. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] I September gjorde jag den fantastiska upptäckten att andra föräldrar tycktes droga sina barn innan de tog med dem på restaurang! Mabou upptäckte att han inte var den enda golaren här hemma. Jag hittade TV-programmet jag var med i ett helt år tidigare. Jag upptäckte en dans som var till för oss tjockisar. Samtidigt som jag insåg hur farligt sport faktiskt är! […]

  2. […] I September gjorde jag den fantastiska upptäckten att andra föräldrar tycktes droga sina barn innan de tog med dem på restaurang! Mabou upptäckte att han inte var den enda golaren här hemma. Jag hittade TV-programmet jag var med i ett helt år tidigare. Jag upptäckte en dans som var till för oss tjockisar. Samtidigt som jag insåg hur farligt sport faktiskt är! […]