En liten hemlighet…

norrkoping-212-2.jpg

Jag vet inte om man ska kalla det för avslöjande eller tillkännagivande eller vad…? Men jag ska berätta en sak. Det är ingen stor, dramatisk sak, utan bara en sådan där liten egenhet som jag har, men som jag inte ens tror att mina allra närmsta känner till?

Jag gråter alltid när första snön faller och jag gråter också på tolvslaget på Nyårsaftonen. Det är jättefånigt och jag kan inte heller förklara varför. Jag blir bara så oerhört sentimental och gråtmild.

När jag har människor omkring mig, så försöker jag liksom att ”svälja tårarna” eller ”blinka bort” dem…! För att jag känner mig lite fånig, som blir så där gråtmild utan att ha en vettig anledning.

Jag vet faktiskt inte varför jag blir så gråtmild. Det känns på något sätt som att det nya året liksom ”dör” och jag måste sörja det. Det känns också som jag måste sörja den gångna sommaren och att något liksom försvinner i och med att vintern slutligen kommer…

Är det någon annan som har någon sådan liten egenhet som ni inte själva förstår er på, eller är jag helt ensam om det?

nature_25.gif

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”En liten hemlighet…

  1. jag blir lipig när barnen får beröm i tex skolan eller när någon berättar något positivt om barnen. Likadant om jag och dottern varit iväg till sthlm över en helg och när vi då kommer hem och träffar man och son då rinner tårarna.
    Snacka om blödig *S*

  2. Lisa: *S* Ja, men jag tycker faktiskt att det låter som något att bli tårögd över! Jag är väldigt känslig för ömhetsbetygelser. Kram!

    Marra: Själv har jag inte sett one tree hill, men jag gåter ohämmat till Extreme home makeover. Varje gång! 😀 Kram!

  3. Du är definitivt inte ensam om att lipa tid och otid! Jag gråter förallt möjligt,från drillflickor och marscherande blåsorkestrar( hur knäpptsom helst)tillflaggors hissande på kulturdagar vi har här i stan!Såå enormt vackert med flaggor vajande sida vid sida,mmm!En stjärnklar nyårsafton ärsom att tryckapå en knapp,tårarna rinner!
    Kram från sydväst….

  4. Redtopp: Skrattar igenkännande! Gissa vem som lipar som en galning när ungdomar tar studenten? Då är det inte ens mina ungar…! (Det är svåra tider vid studenten, när man bor i en studentstad som jag gör…! Rena rama tårfloderna!) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.