Chokladorgasm.

bild003.jpg

Vendettanbettan skriver ett inlägg om mörk choklad. Jag är också en av de som upptäckt mörk choklad. Min egen favorit är lite dyrare än den allra billigaste sorten, men den är också väldigt dryg och räcker länge, eftersom det är svårt att frossa i mörk choklad (och då ska ni veta att jag ändå är chokladfrossarnas mästarinna!! 🙂 )

Min egen favorit är Valrhona Caraibe , med 66% kakaohalt. De säljs tyvärr inte överallt, men vi har en thebutik i Uppsala som säljer den både som liten smakbit och den större chokladkakan. Den finns också att köpa på ICA Kvantum i Gränby Centrum.

I Stockholm har jag köpt den i en välsorterad tobaksaffär på Odengatan, men den finns alltså att köpa även på nätet.

Så för er som ännu inte upptäckt den mörka chokladens förmåga att ge orgasm njutning, gör ett försök och prova lite olika sorter, det finns en smak för alla.

OBS!! Chokladmoussen på bilden högst upp är inte heller att förakta. Finns på en hel del ICA-affärer och säljs i 4-pack för ca: 20 spänn! Går inte att jämnföra med andra sorters chokladmousse!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Chokladorgasm.

 1. Mousse och mus!
  Den moussen ska spanas efter, mus och tangentbord är inköpt och installerat, fasicken vilken skillnad, trots att det andra kittet bara var två år och oxå trådlöst.Najs price oxå, 599 pix!
  Blossa på nu!
  🙂

 2. Pingback: Moussar och andra möss « VendettanBettan

 3. Vb: Ja, det är toppen med mus och mousse! 🙂 Och ett bloss, förstås! 😉

  Filippa: Vågar man det, låter så starkt! Nåja, jag kan nog prova en bit vid tillfälle, har sällan träffat på en choklad jag inte gillar alls! 😛

 4. Pingback: Som förbytt!!

 5. Pingback: En sexuell upplevelse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] goda råd jag fick av er angående min debut i den mörka chokladens mysterier, tack! Tonårsmorsa blev så till sig att hon skrev ett eget inlägg och lockar med en mousse i samma […]

 2. Som förbytt!! skriver:

  […] nya människan som håller på att överta min kropp och själ. Vad kommer här näst? Dra ner på chokladätandet? Nej, så långt skulle jag aldrig gå! Choklad är på något sätt ren […]

 3. […] Jag ska inte överdriva nu. Jag tänkte säga att jag får en orgasm av att höra min tvätt- och diskmaskin gå för fullt. Men det är som sagt en överdrift. Choklad däremot, kan ge den effekten. […]