Tack för att du finns!

dsci00073-5.jpg

Jai (16 år) vill att jag bloggar kärleksbevis till henne! Dessa bloggar är de lättaste:

Jag skäller och jag gnäller. Jag förmanar och förbjuder. Jag bönar och jag ber. Jag ifrågasätter och jag styr.

För att det är mitt jobb här hemma! Mitt viktigaste och mest sårbara jobb. Lik förbaskat älskar jag dig mer än mina ord räcker att beskriva!!
Du gör mig så lycklig för att du är den du är. Du gör mig olycklig för att jag är rädd om dig och orolig för att du ska göra något du senare får ångra!

Min kärlek till dig är fullständig, stark och fullkomlig. Just därför skäller jag och gnäller, förmanar och förbjuder, bönar och ber, ifrågasätter och styr.

Inte för att du inte förstår något, men för att jag har levt fler år och har mer livserfarenhet och i vissa fall ser saker komma som du inte ser.

Vad du än gör så kommer min kärlek till dig aldrig att minska, däremot så skulle jag bli olycklig för din egen skull om du gjorde allt för många felaktiga val i livet.

Det är jättejobbigt att ha en mamma som lägger sig i och är nyfiken och frågvis och som rättar och försöker få dig ställa saker till rätta, jag vet. Jag var en gång 16 år själv (även om det är svårt för dig att tro! 😉 )

Ändå har du så många fina sidor som jag vill hylla!! Din självständighet, din hjälpsamhet, din omtänksamhet. När du kryper upp i min famn och är mer liten än stor, då spricker mitt hjärta nästan av kärlek till dig! Min kärlek till dig är helt villkorslös! Även när du sätter på dig din allra buttraste, suraste tonårsmin!

Jai! Tack för att du finns! Tack för att du ger mig allt du ger mig!! Tack för att du varit med och format mig som människa, för att du låter mig vara den jag är!
TACK FÖR ATT DU FINNS!!

text_422.gif

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Tack för att du finns!

  1. Vilken underbar kärleksbeskrivning,!

    Jai! Skriv ut den och stoppa den i plånisen, ta fram när du känner dig nere och tror att hela världen är emot dig.
    Och jag vet att du är en underbar tjej!

    Kram på er allihopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.