Man ska inte kasta sten i glashus…!

sports_46.gif

Jag har en vän som jag var och bowlade med för ett tag sedan. Säga vad man vill om denne vän, men han är ingen bra förlorare inom sport. Vi var många som bowlade, själv sticker jag inte under stolen med att jag kom näst sist. Min vän kom på andra eller tredje plats. Väldigt bra, med andra ord. Men själv hade han lite svårt att ta att han inte kom först.

Naturligtvis har jag retat honom en hel del för detta! Pikat honom att han behöver träna inom bowling. Så igår sände jag honom denna boll:
sports_12.gif

Jag gav den till honom som present på Facebook med följande text: ”Så du kan öva på bowling tills nästa gång!”

Naturligtvis är det ingen bowlingboll, utan en biljardboll…! Hehe… Så jag fick denna text tillbaka: ” Haha… Jag vet att dina sportkunskaper är en smula begränsade, men det var faktiskt en biljardboll du skickade till mig.”

Gissa vem som fått ”äta upp” den biljardbollen idag?

Nej, man ska inte vara styv i korken, eller kasta sten i glashus! Så är det bara! 😉 (Men så har jag aldrig påstått att jag är en sportmänniska heller…!)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Man ska inte kasta sten i glashus…!

  1. Pingback: Dålig förlorare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] det är något genetiskt hos killar, den här tävlingsandan? Men det tycks vara påfallande många män i min omgivning (klickbart) som det är väldigt viktigt att vinna […]