Att leva med Tonåringar.

dsc00004-2.JPG

Binta var hemma på besök igår. Hon satt i mitt sovrum och kollade i fotoalbum.

Binta: Ooooh, kolla vad snygg du var här när du var ung, mamma! Men guuud vad ful du var på det här fotot. Ã…ååh, kolla när vi åkte på kryssning, vad kul vi hade… Men du, mamma! Jag tar ner dem och skannar in dem på datorn!

Jag: Nej, för ni får inte plocka ut foton och förstöra albumen…

Binta: Nej, men det gör jag inte…

Jag: Jo, det gör du visst det, sedan lägger ni inte tillbaka albumen, så de ligger slängda på nedervåningen och era kompisar kommer hålla på med dem, så albumen går sönder, det är redan flera som har gått sönder…!

Binta ser på mig med sina stora, bruna, oskyldiga ögon: Neeej, mamma, det är klart jag lägger tillbaka dem!!

Jag: Ja, jag går och lägger mig nu, men innan du går hem i kväll, ska albumen stå i min bokhylla igen! Jag vill inte börja morgonen med ett utbrott!

Binta: Jaaa, mamma! Jag looovar! Jag lägger tillbaka dem så fort jag är klar!

Ingen är väl förvånad över att jag fann albumen på vardagsrumgolvet i morse, med flera sidor uttagna ur albumen…?

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Att leva med Tonåringar.

  1. Ja, vad säga mer än att DET blir bättre ju äldre dom blir, trösta dig med skriver jag och asgarvar igenkännande om både det ena och det andra och känner gud så skönt att Tessan är 27 år idag, är sambo och har en egen familj på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.