Vem är egentligen pinsam?

dsci000057-2.jpg

Telefonen ringer.

Jag svarar: Fatou.

En tjej som frågar efter Isatou.

Jag ropar: Isa! Telefon!

Isatou: Vem är det?

Jag tar upp luren och sätter den intill min mun och svarar Isa: Det är någon som inte har vett att presentera sig!

Isatou: Men shiiiit, vad pinsam du är!!

J-A-G? Skulle jag vara pinsam? Jag som i alla fall hade vett att presentera mig med namn när jag svarade…!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Vem är egentligen pinsam?

 1. Jag har gjort liknande saker när Tessans kompisar ringt. Jag reagerade alltid när någon okänd ringde och bara skulle prata med Tessan utan att säga ”hej, jag heter bla…” eller liknande. Jag svarade med något liknade som ”vem är du?”, ”heter du något?” eller typ, säg vem du är så kan du få prata med Tessan.

  Pinsam var väl en underdrift men skön fröken tycker jag är bra ändå så så illa var det inte. Ã…tminstone inte med facit i handen.

  Många ungar har fått kommentarer av mig om vett och etikett men så hade vi också, i stora delar, en halv ungdomsgård hemma eller något ditåt. Ibland kändes det som en invation med tomt här och där som följd 🙁

  Ungar är underbara utom när dom är till salu.

 2. Elleanor: Japp, så är det helt klart! Kram!

  Carina : Ja, pinsam eller ej, men ibland kan man bara inte vara tyst…! 😉 Jag vet inte hur det blir när alla barnen flyttat, men tomt lär det i alla fall bli…!

 3. Pingback: Pinsamma tonåringar och deras föräldrar

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Vem är egentligen pinsam? […]