Hjääälp, jag är orange-hårig!

4_6_100.gif

Jag vet inte hur många som minns sist mitt hår blev orange? Nu har det hänt igen, fast denna gång är det inte orange-tonat, utan det är RIKTIGT orange!! Så mycket orange att det får morötter att verka bleka, Pippi Långstrumps hår att verka grått…! Ja, ni fattar själva.

Efter att sista tiden ha haft riktigt blont hår, kände jag att det nog inte var någon höjdare att fortsätta bleka det, med risk för att bli flintskallig (blonderingar är, som bekant, väldigt starka!) tänkte därför tona det lite mörkare, så håret får lite upplyftning…

Nu är det heeelt orange. Tur det ändå är så pass ljust, nu kan det i alla fall finnas chans att tona det lite brunt. (Hoppas jag!)

Nej, här har jag inte tid att sitta, måste hitta en stor sjal att snurra runt huvudet, så jag kan cykla ner på ICA och köpa ett nytt medel, som förhoppningsvis kan överglänsa det oranga. Wish me good luck!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Hjääälp, jag är orange-hårig!

  1. Nu är jag nyfärgad men denna gången blev det som jag tänkt mig 🙂 Men förra gången ska vi inte prata om då fick jag en konstig persikofärg??
    Det är lika spännande varje gång.
    Kram

  2. Syster Yster: Ja, jag vet inte alla färger jag haft nu. Snart kan färghandlarna använda mina hårfärger som färgkarta…! 😉 Lyckliga du som fått en bra färg denna gång! 🙂 Kram!

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Tänk penntroll-tänk Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Hjääälp, jag är orangehårig! […]