Tips till min framtida svärson!

dsci0163-2.JPG

Det är inte svårt för mig att räkna ut om Binta (18 ½) är hemma på besök. Om hon sitter vid datorn, så är hon på besök, om datorn är ledig, så är hon inte hemma på besök.

Det är inte heller svårt att ta reda på om hon varit hemma på besök. Det räcker med att öppna kylskåpet. Om det finns mycket mjölk i kylen, så har Binta inte hälsat på. Om mjölken är slut (oavsett hur mycket mjölk som fanns där från början) så har hon varit hemma.

Ett litet tips till hennes framtida make/sambo: investera i mjölkkor…! 😉

animals_18.gif

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Tips till min framtida svärson!

  1. Tina: Ja, det där har vi ofta diskuterat här hemma, men kom fram till att det nog, trots allt, skulle vara ganska opraktiskt. För kossan! 😉 Tur att Binta och din son inte bor under samma tak då, för då skulle de nog bli bittra fiender i sin konkurrens om mjölken! 🙂 Kram!

  2. Tja, det är ju bra att du funnit ett sätt som verkligen utmärker om hon varit där eller ej. 😀 Toppen att hon dricker mycket mjölk också ju.. Nyttigt värre!

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Fatou cheap-ass

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Hmmm… 31 mjölkpaket räcker i ganska många veckor här hemma, i alla fall nu när inte Binta bor hemma längre. (Klickar länk om hennes stora […]