Mera nyheter om Louise!

img_450470d11ece4.gif

Jag har tidigare skrivit om Louise vid ett flertal tillfällen. HÄR har jag min senaste blogg i ämnet, där jag även länkat till tidigare inlägg.

Läser i diverse nyheter , bl.a. Dagens Nyheter att Louise nu kommer att stämma Vetlanda kommun. Jag tycker det är rätt att döma av det jag kan läsa i artikeln. Visst är det möjligt att summan Som Louise ´s ombud begär är för högt, jag har ingen aning, eftersom man inte informerar om det i nyhetena.

Samtidigt har jag svårt att ens tänka mig en summa som skulle vara för hög för Louise. Det handlar ju trots allt inte bara om de sex år hon bodde med sin psykiskt sjuke pappa och som myndigheterna valde att blunda för, trots att de fick in upprepade anmälningar om de missförhållanden som rådde för Louise. Det handlar ju också om hur hennes liv ska komma att se ut för all framtid.

Hur mycket kommer det att kosta henne att få professionell hjälp? Kommer hon att kunna leva ett normalt liv? Med familj och vänner, man och barn? Det är många små trådar som måste följa en linje och frågan är då hur många av dessa trådar kommer att kunna följa Louise ´s linje?

Pengar är inte allt, men det är en av de få sätt i vårt samhälle, som vi kan ge upprättelse med.

Jag hoppas att Louise får den känsla av upprättelse som hon behöver och jag önskar henne allt gott!

Aftonbladet skriver också om stämningen: HÄR!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mera nyheter om Louise!

 1. Pingback: Billigare för Vetlanda om Louise gått samma öde som Bobby till mötes?

 2. Hej! Jag har oxå engagerat mig mycket, och
  ifrågasatt mycket på Vetlanda Kommuns sida i
  Louises fall. Ingen vettig person kan begripa
  HUR VARFÖR Ola Götesson får, kan jobba kvar!
  Det är så skandalöst, så det finns inga ord!
  Louise, du vet att vi är många, som tänker på dig!

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Vissa saker ska vi nog inte förstå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.