Värsta horhuset!

img_445bd5505aeb5.jpg

Binta (18 ½) : Mamma! Titta i akvariumet. Jag tror en fisk är gravid igen.

Jag: Ja, fast jag tror det är två stycken som är det…

Binta: Va?! Två stycken. Men det är ju som värsta horhuset i akvariumet?

Jag: Vad sa du?

Binta: Ja, har dom inget bättre för sig än att pippa hela tiden?

Eller så är det kanske dags att anmäla mina fiskhannar för sexuella trakasserier?

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Värsta horhuset!

 1. När jag var liten, så lyckades jag få pappa att skaffa akvarium hos honom. Hade redan ett hemma! Pappa bodde i Norge och jag var bara där om sommaren.. Hade ju guppy hemma och gillade dom fiskarna. Så när vi skulle köpa fiskar till mitt akvarium hos pappa, vill jag så klart ha guppys. En hane och två honomr.. och en drös med neontetror. Ja och så två små malar (Tycker dom är gudomligt söta om jag så är ensam i hela världen att tycka det) =D

  I vilket fall.. När jag kom till pappa sommaren efter.. så var det inte längre några neontetror kvar.. och inte heller tre guppys.. Utan HELA och jag överdriver inte.. HELA akvariet var fullt med guppys! =O Man såg knappt in i det.. Man såg bara guppys. Och inte nog med det.. Inavel till tusan! Guppysarna såg hels konstiga ut! =O

  Efter det ville jag inte ha något akvarium längre.. Så jag sålde det till min storebror! *ler* Men han var tvungen att lova att låta mina malar vara kvar! 😉

  Oj, nu blev det ett långt inlägg! Sorry.. Men era fiskar gav mig ett litet barndomsminne! 😉

  Lycka till med bebisarna! =)

 2. Tina: *S* Tack för att du delade med dig av ditt barndomsminne. Ja, guppys vet hur man gör barn!! 😀 Kram!

  Eva: Ja, två små av de 17 dog, men sedan hittade jag 5 nya härom dagen i akvariumet, så just nu har jag 20 små yngel simmandes i ett särskilt yngelakvarium! Kram! 😉

 3. Pingback: Horor, Kannibaler, Skökor, Förlossning, Incest...

 4. Pingback: Mobbade yngel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] ett tag sedan ansåg Binta (18 år) att vårt akvarium är värsta horhuset (klickbar […]

 2. Mobbade yngel. skriver:

  […] Värsta horhuset! […]