Mitt manliga sällskap i kväll…

pacman.gif

Har varit på lite släktmiddag ikväll. Jag är barnfri denna helg och ledig från jobbet. Jag ska njuta. Av mig själv och av sovmorgon och av själva ensamheten. Men jag började helgen med lite släktmiddag. Ett litet gäng som behövde en god matbit och lite trevligt sällskap.

Min pappa har ju flytt Uppsala och flyttat till de Värmländska skogarna. Där verkar han trivas bra. Tyvärr är väl inte Mabou helt nöjd med det hela, eftersom det betyder att han får träffa morfar mer sällan. Men i helgen är min pappa på besök, så jag har passat på att umgås lite med honom.

När jag kom hem fick jag ett sms av Jai:

”Är du hemma?”

Jag: Ja.

Jai: Är du ensam?

Jag: Nej, jag är med Pacman.

Jai: Vem är Pacman?

Jag: Den där gula killen som käkar spöken… 😉

Right! Just nu kan jag inte ens föreställa mig en trevligare kille att spendera kvällen med! 😀

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Mitt manliga sällskap i kväll…

  1. Säljande rubriker men billigt innehåll.

    Ord kan som synes användas för att skapa uppmärksamhet men dom måste betyda något också
    eller är det nog om dom uppmärksammas undrar en 70-årig gubbe.

    Ha det bra!

  2. Pingback: Föräldrar som drogat sina barn...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] har redan berättat att vi hade en liten släktmiddag idag. Vi var på en enklare restaurang. När vi kom fram så var dock alla borden upptagna, men […]